2.1.17

Jäsenkirje 1/2017

Vielä ehtii ehdolle!


Kaakon piraatit viimeistelee kuntavaalien ehdokasvalinnat tulevina viikkoina. Valmiit listat ilmoitetaan kunnille helmikuun loppuun mennessä. Jos kiinnostuit, täytä ehdokasilmoittautumislomake ajantasaisilla yhteystiedoilla mahdollisimman pian! Lomakkeen löydät täältä.

Kaikkiin ehdokasilmoittautumislomakkeen täyttäneisiin ollaan yhteydessä valintamenettelyn tiimoilta. Huomioithan, että pelkkä lomakkeen täyttäminen EI vielä vahvista mitään! Virallistaminen tapahtuu vasta helmikuun julkisessa jäsenkokouksessa. Siellä jokaisella ehdokaskandidaatilla on mahdollisuus puhua oman ehdokkuutensa puolesta ja haastatella muita ehdolle pyrkiviä.

Kuntavaaliehdokkaiden tulee toimia oma-aloitteisesti ja itsenäisesti aina ehdokasprosessin alusta vaalipäivään saakka. Piiriyhdistys tukee jokaista ehdokasta voimavarojensa puitteissa ja vastaa käytännön järjestelyistä sekä tiedonkulusta koko kevään ajan. Emme kerää ehdokasmaksuja, eli parhaiten tuet meitä maksamalla puolueen jäsenmaksun tai lahjoittamalla haluamasi määrän rahaa suoraan Kaakon piraateille. Pienikin apu on tarpeen, sillä puoluetukea emme saa.

Tammikuussa kaakon aktiivit kokoontuvat kahdesti: Kouvolassa 10.1. klo 18 (Cafe Bar Columbia) ja Lappeenrannassa 12.1. klo 20 (Teerenpeli). Tapaamisissa hiotaan kuntavaaliohjelmia ja haastatellaan ehdokkuudesta kiinnostuneita aktiiveja. Kouvolasta lisätietoja antaa tuttuun tapaan Paula ja Lappeenrannasta Paavo. Tervetuloa kahville tai kaljalle!

Riemuisaa uutta vuotta Kaakon piraattien hallituksen puolesta!

Paavo Tertsunen,
piirin puheenjohtaja.
paavo.tertsunen@piraattipuolue.fi

Paula Hassel,
piirin sihteeri.
paula.hassel@piraattipuolue.fi
045 262 4994.

10 comments:

 1. It’s in point of fact a nice and helpful piece of information.

  ReplyDelete
 2. I am satisfied that you simply shared this helpful information with us.

  ReplyDelete
 3. Appreciating the hard work you put into your site and detailed information you present.

  ReplyDelete
 4. I am satisfied that you just shared this useful information with us.

  ReplyDelete
 5. Hi very nice blog!! Man .. Beautiful .. Wonderful .

  ReplyDelete
 6. Very informative blog, This blog is very easy to understand when compared to other blogs.

  ReplyDelete
 7. Your website is really cool and this is a great inspiring article.

  ReplyDelete