9.1.17

Jäsenkirje 2/2017

Emme voi liikaa korostaa kuntavaalien merkitystä. Ennusteiden mukaan Piraattipuolue tulee pääsemään läpi useissa kunnissa. Liian itsevarmaksi ei kuitenkaan kannata ryhtyä, sillä matka valtuustoihin on korkean mäen päällä.

Mitä sinä voit tehdä Kaakon piraattien hyväksi?

Keskustele. Tykkää FB-sivustamme ja sen julkaisemista linkeistä sekä ehdokasprofiileista. Jaa Kaakon piraattien ja Piraattipuolueen materiaalia somessa. Kutsu ystäviäsi tykkäämään sivuistamme.

Lahjoita. Me emme saa puoluetukea. Paras tapa tukea koko puoluetta on maksaa jäsenmaksu. Lahjoituksen voi kohdentaa myös suoraan piirille.

Osallistu. Lähde kotikunnassasi ehdolle. Osallistu kuntavaaliohjelmien laadintaan. Ota yhteyttä kehen tahansa aktiiviin, tai saavu paikalle miitteihin: KOUVOLA Cafe bar Columbia 10.1. klo 18, LAPPEENRANTA Teerenpeli 12.1. klo 20.

Hyviä ehdokaspaikkoja on vielä auki jokaisessa kunnassa, sillä listojen tulee olla mahdollisimman suuria! Jos haluat kuntavaaliehdokkaaksi, ota meihin välittömästi yhteys. Lähetämme sinulle tarvitsemasi lomakkeen palautuskuoren, ohjeiden ja postimerkin kera. Jos asut Lappeenrannassa tai Kouvolassa, pyydämme harkitsemaan ehdolle lähtemistä. Näissä kaupungeissa kampanjaa ei tarvitse tehdä yksin, ja läpimenon todennäköisyys on suurin. 

Kaakon piraattien puolesta,
Paavo Tertsunen,
piirin puheenjohtaja.
paavo.tertsunen@pirattipuolue.fi

4 comments:

 1. Bookmarked this website, This site contains valuable information. Thanks.카지노사이트

  ReplyDelete
 2. Thanks a lot for this great stuff here. I am very much thankful for this site. 바카라사이트

  ReplyDelete
 3. I will bookmark this blog and check here again. Keep doing your blog post 온라인카지노

  ReplyDelete
 4. This is a wonderful blog that I want to read it twice! Thanks ! Keep it up. 카지노사이트

  ReplyDelete