28.4.15

Kevätkuulumisia

Hei!

Vaikka vaalit ovat ohi, ja keräämme kannattajakortteja, se ei tarkoita, että olisimme hiljaa ja kuihtumassa. Juuri nyt olemme kasailemassa paikallistoimintaa Lappeenrantaan sekä etsimme paikallistoiminnalle pyörittäjiä muuallekin vaalipiirimme kaupunkeihin. Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä sihteeriin; paula.hassel [at] piraattipuolue.fi

Mikäli haluat lahjoittaa rahaa toimintaan ja auttaa meitä valmistautumaan kunnallisvaaleihin, voit kohdistaa
lahjoituksen puolueen tilille Kaakkois-Suomen piraateille piirikohtaisen viitteen avulla. 
  • Tili: FI87 5630 6220 0248 91 (Osuuspankki)
  • Saaja: Piraattipuolue r.p
  • Viitenumero: (valitse mieleinen)
    • viite julkiseen lahjoitukseen Kaakkois-Suomen piraateille 70103089
    • viite salaiseen lahjoitukseen Kaakkois-Suomen piraateille 70203086 (lahjoittaja pysyy tuntemattomana ellei summa ylitä 1500 euroa kalenterivuodessa)
Mikäli haluat tulla tapaamisiin, ja epäröit, voit kysäistä rohkaisua ircitse, blogin kommenteissa tai Kaakon piraattien facebook-sivulla. Suunnitteilla on mm. peli-iltaa, saunailtaa ja uusien piraattien ilta. Tutustumaan voi tulla, vaikka ei puolueen jäsen olisikaan, ja toimintaan voi osallistua, vaikka vähän epäröisikin omaa piraattiuttaan / omaa poliittista kantaansa. Muiden puolueiden jäsenetkin saavat tulla paikalle, toimintamme on täysin avointa.

Facebook-sivuilta löydät tiedot siitä, missä kannattajakortteja kerätään milloinkin. Sihteeriä saa häiriköidä myös tässäkin asiassa jos kaipaat lisätietoa.

Hyvää keväänjatkoa ja mukavaa vapun odotusta!

-Sihteeri

No comments:

Post a Comment