12.3.12

Kevätkirje

Seuraavanlainen kirjelmä lähti tänään Kymen piraattien jäsenistölle:


Kevättervehdys!

Muistuttelen heti alkuun että huomenna, tiistaina, kuten jokaisen kuun toisena tiistaina, käydään Kouvolan Coffee Housessa rentoa, aihepiiriltään sekalaista piraattijutustelua klo 18-19.00. Pitempäänkin paikalla saa tietysti olla, jos vaan juttu luistaa.
Tämän ja muut tulevat tapahtumat löydät tietysti piraattikalenterista.

Järjestyksessä seuraava varsinainen tapahtuma on tietysti pitkään ja hartaasti suunniteltu saunailta yhdessä Hämen Piraattien kanssa. Tapahtumapaikka on yksityishenkilön talo, joten osoitetta emme julkaise, vaan saat sen sitoutuvan ilmottautumisen yhteydessä. Sauna lämpiää, mutta omat saunajuomat on syytä ottaa mukaan.
Iltaa istutaan siis lauantaina, 24.3 ja paikkakunta on Kouvola. Kouvolan juna-asemalta kyyditystä järjestellään tilanteen mukaan, tai paikalle voi valua omallakin autolla. Ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään 21.3. puoleen yöhön mennessä allekirjoittaneelle joko sähköpostitse, tekstiviestitse tai soittamalla, ja saat vastauksena tarkemmat tiedot.

paula.hassel@piraattipuolue.fi
045-2624994

Muistuttaisin vielä tulevista syksyn kunnallisvaaleista. Ehdolle on hyvinkin mahdollista päästä! Varsinainen suunnittelupalaveri aiheesta vietetään huhtikuussa, samoin kuin Kymen piraattien jäsenkokous, jonne olisi myös mahdollisimman monen suotavaa osallistua. Aiheesta tulossa infoa tämän kuun lopulla.

Kannattaa myös huomioida puolueen kevätkokous kuun viimeisenä päivänä. Jos et jostain syystä ole saanut kokouskutsua, ilmoitathan asiasta?

Kevättä rintaan toivotteleepi

Paula Hassel
sihteeri
Kymen piraatit

No comments:

Post a Comment