4.12.16

Lehdistötiedote 4.12.2016

Lehdistötiedote 4.12.2016 klo 14.15
Vapaa julkaistavaksi

Kaakon piraatit valitsi ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa

Piraattipuolueen Kaakkois-Suomen piiriyhdistys valitsi sunnuntaina pitämässään jäsenkokouksessa ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa. Lappeenrannasta ehdolle asettuu piirin puheenjohtaja Paavo Tertsunen ja Kouvolasta varapuheenjohtaja Antti Simola.

“Ehdokasasettelu Kaakkois-Suomessa on käynnissä helmikuuhun saakka. Olemme saaneet ilmoittautumisia jo yhteensä viiden kunnan alueelta”, Lappeenrannasta ensimmäistä kertaa ehdolle asettuva Tertsunen kertoo. “Toivomme, että kaikki ehdokkuutta harkitsevat ovat hyvissä ajoin yhteydessä piirin hallitukseen, sillä ehdokkuuksien käsittely vie oman aikansa.”

Kaakon piraatit noudattaa valtakunnallista vaaliohjelmaa, joka hyväksyttiin puolueen syyskokouksessa lokakuussa. Piraattipuolue painottaa yksilöiden ja yhteisöjen vaikuttamismahdollisuuksia elinympäristöjen kehittämisessä ja pyrkii tekemään kuntien toiminnasta entistä avoimempaa ja joustavampaa.

“Viisaammin rakennetussa kunnassa kaavoitus tehdään käyttäjien ehdoilla, ja joukkoliikenteen toimintaedellytyksiä pyritään parantamaan viihtyisämmän ja ympäristöystävällisemmän ilmapiirin luomiseksi”, Tertsunen kertoo vaaliohjelmaa mukaillen.

Ratatyöntekijänä työskentelevä Simola on piirin kouvolalainen konkariehdokas, joka vastustaa turhaa byrokratiaa ja korostaa yksilönvapauksien tärkeyttä. Tertsunen valmistuu joulukuussa ympäristötekniikan kandidaatiksi Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta ja kertoo painottavansa kestävää kehitystä kampanjoinnissaan.

Lisätietoja:

Paavo Tertsunen
puheenjohtaja, Kaakon piraatit


Paula Hassel
sihteeri, Kaakon piraatit
+358 45 262 4994

6 comments:

 1. That is a good tip especially to those new to the blogosphere. Brief but very accurate info…

  ReplyDelete
 2. Many thanks for sharing this one. A must read article!

  ReplyDelete
 3. Nice info, I love the way you express words with emotions.

  ReplyDelete
 4. Brief but very accurate info… Thank you

  ReplyDelete
 5. Such an amazing and helpful post this is.

  ReplyDelete