28.9.16

Kaakon kuulumiset vol2, syyskuu 2016

Piraattipuolueen syyskokous järjestetään Jyväskylässä lokakuun 22. päivä.
 Asialistalla on esimerkiksi ensi vuoden kuntavaaliohjelman hyväksyminen ja päätös presidentinvaaleihin osallistumisesta. Kokouksessa hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi vuodelle ja päätetään myös yhdistyslain edellyttämistä toiminnantarkastajista varahenkilöineen. Mukaan kannattaa ehdottomasti lähteä, sillä paikan päälle pääsee kätevästi kimppakyydillä Kouvolasta ja Lappeenrannasta. Linkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1687309818156335/

Kuntavaalit ovat päivä päivältä lähempänä. Jokaisen piraatin tulee viimeistään nyt harkita omaa panosta vaalien suhteen. Kampanjaamme voi auttaa tai siihen voi osallistua helposti ja omat voimavarat huomioonottaen.

Osallistumisvaihtoehtoja on lukuisia:
  • Kuntavaaliehdokkuus
  • Kampanja-apulainen (lehtisten jako, telttailun organisointi jne.)
  • Vaalilautakuntien tai - toimikuntien jäsenyys (poissulkee ehdokkuuden)

Otamme yhteyttä kaikkiin jäseniimme puhelimitse perjantaina 30.9. tiedustellaksemme halukkuutta näihin luottamustehtäviin. Pyydämme ilmoittamaan etukäteen, jos ette toivo, että otamme teihin yhteyttä, tai jos haluatte jo nyt ilmaista halukkuutenne jonkin asian suhteen.

Kaakon piraattien puolesta,

Paavo Tertsunen,
piirin puheenjohtaja.

PS. Muistakaa myös, että eduskunnan ulkopuolisena puolueena emme ole oikeutettuja julkisrahoitteiseen puoluetukeen. Jokainen toimintamme tukemiseen lahjoitettu euro on arvokas.

No comments:

Post a Comment