23.5.16

Kuulumisia Kaakosta, toukokuu 2016

Loppukeväinen tervehdys karjalaisille ja kymiläisille piraateille!

 Arvoisat piiriyhdistyksemme jäsenet, kirjoittelen tässä nyt ensimmäistä kertaa puheenjohtajan roolissa. Osalle teistä nimeni saattaa olla tuttu jo viime kaudelta, mutta haluan kuitenkin puolueaktiiveista tuoreimpana esitellä teille lyhyesti paitsi itseni, myös nykyisen hallituksemme kokoonpanon.
Olen 23- vuotias opiskelija, piraatti ja järjestöaktiivi. Opiskelen kolmatta vuotta ympäristötekniikkaa Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Koulunkäyntini ohella työskentelen paikallisella Syke Gym- kuntosalilla. Piraattipuolueen luottamustehtävien lisäksi toimin myös ympäristötekniikan opiskelijoiden ainejärjestön hallituksessa ja LUT School of Energy Systemsin akateemisessa neuvostossa hallinnon opiskelijaedustajana.
Minut valittiin kaakon uudeksi puheenjohtajaksi viimeisimmässä Kaakon piraattien kevätkokouksessa, jonka järjestimme maaliskuun puolivälin tienoolla aina yhtä aurinkoisessa Kouvolassa.
Kokosimme tuolloin tulevalle toimikaudelle piirihallituksen, joka järjestäytyi seuraavasti:
Paavo Tertsunen, puheenjohtaja
Paula Hassel, sihteeri
Antti Simola, varapuheenjohtaja
Mika Aromaa, varapuheenjohtaja
(Niina Saarenpää, hallituksen jäsen, sittemmin eronnut tehtävästään)

Tämä kokoonpano saa haasteekseen vuoden päässä häämöttävät kuntavaalit. Onnea meille!

Piraattipuolueen puoluekokous järjestetään Lahdessa 11.6. klo 12.00. Meiltä kaakosta paikalle on lähdössä vahva edustus, sillä luvassa on tärkeä ja jännittävä päivä. Uuden puheenjohtajiston ja hallituksen vaalien lisäksi esityslistalla on tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen käsittely vuodelta 2015 sekä mahdollisen vastuuvapautuksen myöntäminen asiakirjat laatineelle hallitukselle. Kokouksessa tullaan keskustelemaan myös muun muassa siitä, tulisiko Piraattipuolueen pyrkiä asettamaan ehdokas vuoden 2018 järjestettäviin presidentinvaaleihin.

Luvassa on siis mielenkiintoinen rupeama, minkä takia kehotan jokaista jäsentä harkitsemaan kokoukseen osallistumista. Kaakon aktiivit järjestävät yhteiskyydin paikan päälle (reitillä Lappeenranta-Kouvola-Lahti). Jos kiinnostuit, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sihteerillemme Paulalle! (paula.hassel@piraattipuolue.fi)

Näillä eväillä kohti kesää!

- Paavo Tertsunen

7 comments:

  1. I will probably be coming again to your weblog for more soon.

    ReplyDelete
  2. I like this website! Glad I found this on google. Its nice, thanks

    ReplyDelete
  3. Thank you for sharing this information.

    ReplyDelete
  4. Thank you for providing a good quality article.

    ReplyDelete
  5. Everything is very open with a really clear explanation of the challenges.

    ReplyDelete