22.1.16

Jäsenkirje 1/2016

Kannattajakortit. Nämä paperiset pirulaiset ovat asia, joiden pitäisi tällä hetkellä olla aivan kaikkien piraattien ja vähääkään piraattihenkisten huulilla. Tarvitsemme vielä 1500 kannattajakorttia huhtikuun loppuun mennessä. Piiriyhdistykset, myös Kaakon piraatit, pyrkivät tekemään kaikkensa jotta tähän tavoitteeseen päästään. Yhdistykset eivät kuitenkaan ole mitään ilman jäseniään, minkä vuoksi käännymme nyt teidän puoleenne, arvon piraatit.

Jos ette vielä itse ole täyttäneet kannattajakorttia, täyttäkää se niin pian kuin suinkin mahdollista, ja pyrkikää arkisten askareittenne puitteissa keräämään allekirjoitukset myös kaikilta tuttaviltanne. Korttipohjan voi tulostaa netistä osoitteesta http://allekirjoita.fi/, ja samaisesta osoitteesta sen voi myös tilata kotiosoitteeseen valmiin palautuskuoren kera. Itse tulostetut kortit voi palauttaa postitse sivuilla mainittuun osoitteeseen tai antaa lähimmälle piraattiaktiiville, joka sitten toimittaa ne eteenpäin. Täällä kaakossa olemme valmiita myös noutamaan allekirjoitettuja kortteja, eli jos ette syystä tai toisesta kykene hoitamaan postitusta itse, ottakaa yhteys sihteeriin (yhteystiedot annettu tämän tekstin alalaidassa).

Myös ensi vuoden kuntavaalit lähestyvät uhkaavasti. Nyt jos koskaan on aika herätä poliittisella sektorilla, ja alkaa miettiä, mitä omassa kotikunnassa tapahtuu, ja mitkä asiat voisivat olla paremmin. Piraattipuolueen kannatus oli joulukuisen gallupin mukaan huippulukemissa (1 %), mikä selvästi viestii puoluettamme kohtaan kohdistuvasta tilauksesta. Meidän resurssimme ovat kuitenkin rajalliset eikä huomiomme välttämättä kiinnity samoihin asioihin kuin teillä, minkä vuoksi nyt on aika avata sanainen arkku, ja antaa niin sanottu täysilaidallinen oman kunnan poliittisesta tilanteesta.

Ja vielä viimeinen, vaan ei vähäisin, asia. Jos sinua tai tuttavaasi kiinnostaa lähteä mukaan poliittiseen toimintaan millä tahansa intensiteetillä, ota ehdottomasti yhteyttä piiriyhdistyksemme sihteeriin! Jos koet, että kotipaikkakunnallasi on tilausta piraattihenkiselle tapahtumalle, vinkkaa siitä meille, niin me saavumme paikalle violetin lipun kera, ja levitämme aatetta eteenpäin.

Muistakaa myös, että kuntavaalien ehdokasasettelun aika koittaa yllättävän nopeasti…

Kaakon piraattien puolesta,
Paavo Tertsunen, piirisihteeri

7 comments:

 1. The overall look of your web site is great.

  ReplyDelete
 2. A fantastic read. I will certainly be back.

  ReplyDelete
 3. Awesome post.Thanks for sharing. This is so nice.

  ReplyDelete
 4. Nice one! Thank you for sharing this post.

  ReplyDelete
 5. Thanks you for this. Read this blog. It is always so lovely.

  ReplyDelete
 6. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon.

  ReplyDelete
 7. Thankyou for all your efforts that you have put in this.

  ReplyDelete