27.6.12

Markus Koskelainen

Markus Koskelainen on nimeni mutta Make nimeä totellaan myös. Ikää kirjoitushetkellä on 38 vuotta. Ummeljoella edelleen asustellaan ja harrastuksena on elektroniikka ja erilaisten sähköisten laitteiden rakentelu. Ledit ovat "intohimoni". Lisäksi harrastuksiini voidaan laskea elokuvat ja akvaario. Talosta löytyy myöskin koira sekä muutama kissa.

Poliittisen urani aloitin olemalla mukana Kymen piraattien toisessa perustamiskokouksessa ja myöhemmin lähdin mukaan ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Selvästi huomasi että asialle on kysyntää, sillä sain yli 160 ääntä kymen vaalipiiristä ja muutkin piraattien ehdokkaat piirissämme saivat hyvin ääniä olemalla lähes pelkästään netissä näkyvillä.

Ammatillisesti olen hankkinut merkantin paperit tekemättä päivääkään varsinaisesti niitä töitä. Satunnaisten velvoitehommien jälkeen hankin järjestelmätukihenkilön paperit ja niitä hommia tuli tehtyä jopa puoli vuotta. Viimeisempänä suoritettuna on julkaisugrafiikan ammattitutkinto ja niitä töitä olen tehnyt freelancer-pohjalta.

Kun katsoo miten Kouvolassa menee niin jotain on saatava aikaan.

No comments:

Post a Comment