27.5.12

Jäsenkirje

Seuraavanlainen jäsenkirje lähti tänään jäsenille.


Kevätkokouskutsu ja muuta höpinää.

Kevätkokouksen aika lähestyy, ja päivämäärähän on siis 16.6.2012 klo 12.00 alkaen Kouvolan Coffee Housessa. Tarkemman esityslistan voit käydä kurkkaamassa
Kymen Piraattien blogista.

Kevätkokouksen jälkeen pärähdämme viettämään saunailtaa Markankylän suuntaan, tarkemman osoitteen saa kokouksen yhteydessä allekirjoittaneelta. Omat grillattavat ja janojuomat on syytä ottaa mukaan. Kyyti keskustasta saunontaan ja takaisin keskustaan järjestyy kyllä. Saunailta on avoin kaikille piraateille.

Tarjolla on muutakin toimintaa kesäkuun alkuun: 9.6 klo 14-16 välisenä aikana järjestetään Lahdessa ACTA:n vastainen mielenosoitus, toistamiseen. Mielenosoitus järjestetään samaan aikaan muissakin kaupungeissa, sillä 9.6. on Euroopanlaajuinen ACTA-sopimuksen vastainen mielenosoituspäivä. Lisätietoja saat joko facebookista tai olemalla yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Ja loppuun varoituksen sana: Tulevana keskiviikkona ja torstaina pyrin soittamaan jokaisen numeronsa jakaneen yhdistyksemme jäsenen läpi koskien kunnallisvaaleja. Pyrimme tässä vaiheessa kartoittamaan että kuinka paljon ehdokkaita saisimme, ja kuinka kattavasti, sekä kuinka suuri verkosto meillä on käytettävissämme esim. kampanjointiin. Harkitsethan keskiviikkoon mennessä että onko sinulla jotain erityisosaamista jota voisimme hyödyntää, ja onko sinulla aikaa kesän / syksyn aikana osallistua vaalikampanjointiin.
Soitto tulee allekirjoittaneen numerosta, eli 045 262 4994. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse, paula.hassel@piraattipuolue.fi


Nauttikaa alkavasta kesästä ja muistakaa aurinkorasva!

-Paula Hassel
Sihteeri
Kymen piraatit

No comments:

Post a Comment