20.8.11

Erkki Saira

No hellouta,

Eli päivää että pätkähti. Olen Erkki Saira, Emppuli:na tai myöskin mustana ritarina tunnettu ( BlackKnight ). Tuo ritari nimimerkki on vanhempi mutta vähemmi nykyisin käyttämäni, pois lukien monenlaiset pelit varsinkin roolipelit jotka ovat yksi intohimoni. Mutta niin... eli asiaan.

Ensimmäisen kerran avasin silmäni eli synnyin 1978 Lappeenrannassa jossa nykyisin monen mutkan kautta nyt asustelen uunituoreen aviovaimoni kanssa. Yhtä poikkeusta lukuun ottamatta olen melkein koko ikäni asunut Etelä-Karjalan alueella, paitsi yksi hetken hairahdus jolloin asuin ja työskentelin noin vajaa kaksi vuotta Hyvinkäällä. Tätä kirjoittaessa työnantajani on Eksote, jossa toimenkuvaani kuuluu laitosmies ja vahtimestari. Koulutukseltani olen automaatio-asentaja jonka lisäksi olen itse oppinut vähän kaikkea, joskus jopa toiminut ystäville, sukulaisille ja omalle vaimolle ATK-tukikeppinä.

Politiikasta sen verran lyhyesti että nuorempana en juurikaan ollu politiikassa mukana, mutta Piraatteihin liittymisen jälkeen olen toiminnassa ollut mukana aktiivisena, josta sitten juontaa sekin että istun Kymen Piraattien hallituksessa.

Tämä nyt tällä kertaa miusta, lisäilen ja korjaan asiaa kunhan tämä kuherruskuukausi on ohi, että saan rauhoittua muihinkin työnsarkoihin. =)

Erkki Saira
Erkki.Saira@piraattipuolue.fi

7 comments:

 1. You may be a great author. Thank you!!

  ReplyDelete
 2. Heya i'm for the first time here. I came across this board and I find

  ReplyDelete
 3. I hope to give something back and help others like you aided me.

  ReplyDelete
 4. Hello, everything is going perfectly here and ofcourse every one is sharing data

  ReplyDelete
 5. This is also a very good post which I really enjoyed reading.

  ReplyDelete